Usluge

Sportske stipendije-promovišemo vaše akademske i sportske kvalitete američkim, turskim i italijanskim trenerima sa ciljem dobijanja što većeg iznosa sportske stipendije (do maksimalnih 100% tzv.puna stipendija). puna stipendija pokriva sve troškove života i bavljenja sportom i odnosi se na školarinu, smjestaj, hranu, opremu za trening, novčanu stipendiju i osiguranje.

-Individualni i grupni treninzi kao i sva testiranja sportista.
-Pomoć kod pripreme video materijala i organizovanje utakmica.

MM BASKET nudi dva različita programa:
1. program sportskih stipendija – isključivo za sportiste
2. program školskih/akademskih stipendija – odnosi se na đake i studente
koji nisu sportisti

 


 

NASA VIZIJA

Osnovni cilj našeg postojanja i funkcionisanja je pomoć mladim sportistima da spoje, nespojivo, a to su sport i škola. Naš moto predstavlja zvijezdu vodilju i podsjeća nas na svrhu posla kojim se bavimo, a glasi “Sport i škola u isto vrijeme”.
Naime sistem na koji sport u Evropi, pa i u čitavom ostatku svijeta funkcioniše se, suštinski razlikuje od sistema na kom je zasnovan sport u SAD. U svim državama svijeta izuzev SAD fokus sporta je na profesionalizmu. Sportske aktivnosti se dešavaju po klubovima koji se takmiče u ligama koje ni na koji način nisu povezane sa obrazovnim institucijama i upravo tu i nastaje problem. Klubovi se trude da ostvare što bolje rezultate i da stvore što kvalitetnije sportiste te od mladih sportista ne rijetko zahtijevaju da napuste škole ili pak školovanje nastave vanredno da bi imali dovoljno vremena da više treniraju. Kada uzmemo u obzir i problem velikih udaljenosti između škola, klubova i mjesta stanovanja dolazimo do zaključka, kako teorijski tako i u praksi, da je praktično nemoguće ozbiljno se baviti sportom i školom u isto vrijeme. SAD I Turska su svoj sistem koncipirali potpuno drugačije i fokus stavio na amaterizam te sve sportske aktivnosti pozicionirao u obrazovne institucije (srednje škole, prep škole, više škole i univerzitete) sa ciljem da prevaziđe probleme o kojima smo govorili u prethodnim rečenicama. USPJELI SU DA POVEŽU NESPOJIVO!
Naša vizija je ostvarivanje snova našim Klijentima
Naša vizija je pomoć mladim sportistima u pronalaženju mogućnosti za upis u srednje škole i na univerzitete koji će im pruziti sjajno akademsko i sportsko iskustvo i koji će zasigurno ostaviti neizbrisiv trag na njihovu budućnost
Naša vizija je pomoć u usmjeravanju ostatka života naših Klijenata i ogleda se u sloganu “Usmjeri svoju budućnost” zato se prijavite u naš program što prije i pomozite nam da ostvarimo našu viziju!


 

Sistem Rada

Uvodni razgovor – na razgovoru se objašnjavaju svi detalji vezani za čitav proces, odgovara se na pitanja i otklanjaju se sve eventualne nedoumice.
Uručuje se neophodna papirologija kako bi je Klijent mogao imati konstantno uz sebe. Počinjete sa pripremom video materijala ili taj dio radite sa nama.

Još uvijek niste zvanično u procesu… Pripremili ste video material i dostavili nam ga. Pregledamo materijal i pravimo procjenu vašeg kvaliteta, nivoa na kom se u Americi,Turskoj i Italiji  možete takmičiti kao i očekivanog iznosa stipendije tj. sume novca koja ce vam biti neophodna ukoliko je naša procjena da nećete dobiti punu stipendiju. Sve ove procjene su okvirne, rade se na osnovu dugogodišnjeg iskustva i ne moraju biti stoprocentno tačne. Donosi se odluka o prijemu u naš program. Odluka može biti pozitivna ili negativna što znači da možete biti primljeni u program ili odbijeni.

Na osnovu naše procjene vaših kvaliteta, mogućnosti i očekivanih troškova donosite konačnu odluku o zvaničnom stupanju u program
Potpisivanje ugovora i početak zvanične saradnje

Srednje škole – Amerika
prosport-rs.com